Ми хочемо вчитись на своїх помилках та покращувати роботу сервісу.
Саме тому нам важливо знати причину, через яку ти вирішив видалити профіль.
Якщо виникли якісь труднощі під час роботи з сервісом, можливо ми зможемо допомогти. Просто напиши нам.
Раптом ти все ж налаштований видалити профіль, необхідно:
1. Перейти у розділ "Налаштування", далі "Загальні налаштування", у нижній частині сторінки знайти кнопку "Видалити свій акаунт".
2. У вікні, що з'явилося, обрати "Видалити без можливості відновлення".
У разі підтвердженої пошти - вам прийде лист для підтвердження видалення.
3. Відкрийте лист, і підтвердіть видалення акаунту.
Видалити акаунт можна також через застосунок, але поки що тільки на пристрої iOS